Studentkortet


Studentkortet ger dig som student 10% rabatt på samtliga prenumerationer på tidningstorget.se
Rabatten dras av vid eventuellt köp av prenumeration.

STÄNG
studentkortet
Tidningsprenumerationer och tidskrifter från Tidningstorget.se

Prenumerera på
Åter

Vill du bli självförsörjande på något? Åter lär dig hur! Allt fler har märkt att en viss grad av självhushållning kan vara en viktigt del i ett roligt och ekologiskt hållbart liv, ett liv som känns meningsfullt och äkta, ett liv i sin egen takt och på sina egna villkor.Vill du bli självförsörjande på något? Åter lär dig hur!
Allt fler har märkt att en viss grad av självhushållning kan vara en viktigt del i ett roligt och ekologiskt hållbart liv, ett liv som känns meningsfullt och äkta, ett liv i sin egen takt och på sina egna villkor.

I tidningen Åter finns praktiska artiklar om odling och djurhållning till husbehov, hantverk och tillvaratagande, hur man bygger och gör en massa andra saker själv. I ”utflyttarbreven” berättar Återläsare ärligt och inspirerande hur de införlivat självhushållning i sina liv. Oavsett om du nu vill göra egen surkål eller egen el, om du vill ha en fårflock eller ett växthus, göra salami eller en örtagård - i Åter finns det du behöver för att komma igång med ett mer självförsörjande liv!

Antal sidor:

Nummer/år:

Nästa nummer:

Upplaga:

44

4 st

4/18

8000

Kommentera

Betyg & kommentarer

Det finns inga kommentarer om denna tidning.

Åter
Kontakt till tidningen:
0515 - 72 05 72
ater@alternativ.nu
Tipsa & dela
Du kanske även är intresserad av...

Hälsa & Skönhet

Hälsa & Skönhet

Musik & Film

Musik & Film

Resor

Resor

Sport

Sport